Välj en sida

Beslutet att ta ett lån är ett stort sådant som medför ett ekonomiskt ansvar. Du bör nämligen inte överväga att ta lånet om du inte kan betala tillbaka de lånade pengarna. Med detta sagt finns det vissa lån på marknaden som är mer flexibla än andra. Detta kommer du bland annat att upptäcka om du surfar in på Merax hemsida och botaniserar i utbudet av finansiella produkter där.

Därför är det viktigt att lånet är flexibelt

När du tar ett lån påverkar detta beslut allt från ditt månatliga kassaflöde till möjligheten att köpa produkter eller tjänster i närtid. Därför är det viktigt att det lån som du tar är flexibelt när det kommer till återbetalningen. Olika långivare är olika bra när det kommer till detta. Merax tillhör de bättre i branschen när det kommer till det här med flexibla lån.

En mer flexibel återbetalning av lånet har många fördelar för dig som låntagare. Bland annat gör en sådan det lättare för dig att betala tillbaka ditt lån på ett smidigt och hanterbart sätt. Fortsätt att läsa för att få mer om fördelarna!

Två stora fördelar med att ansöka om ett flexibelt lån hos Merax

Som vi redan har varit inne på finns det många fördelar med att ansöka om ett flexibelt lån. Till dessa hör:

  • Den flexibla återbetalningen. Möjligheten att återbetala lånet kan se lite olika ut beroende på dina unika förutsättningar. Därför skadar det inte att kunna anpassa betalningsplanen utifrån dessa förutsättningar. När du är kund hos Merax kan du välja hur du vill betala tillbaka ditt lån. Om du till exempel lånar 20 000 kr kan du antingen välja att betala tillbaka pengarna som en klumpsumma eller som månatliga delbetalningar.
  • Möjlighet att betala tillbaka i förtid. En av de främsta fördelarna med att ansöka om ett flexibelt lån är att du kan betala tillbaka lånet i förtid. Du får nämligen möjlighet att betala lite extra om du har möjlighet att göra detta under enskilda månader. På så vis kan du begränsa hur mycket ränta du behöver betala under löptiden och även förkorta lånets löptid.