Välj en sida

När det är dags för att köpa första bilen eller om man behöver ett till fordon kan det ibland behövas lite ekonomisk hjälp på traven. Likvidum.se är en tjänst som jämför olika långivare och hjälper kunder att hitta ett lån med en låg ränta. De hjälper kunderna att få ett lån som passar det egna behovet och får dessutom ner räntekostnaderna genom jämförelsen.

Billån

Vid billån är det mycket att tänka på men det viktigast är att vara noga att jämföra olika långivare för att få det bästa lånet. Hos www.likvidum.se kan man jämföra och ansöka om billån från 10 000 kr upp till 600 000 kr. Genom att långivarna är samlade på ett ställe får man svar direkt från alla långivare som har ett erbjudande. Ett bra billån är så billigt som möjligt och kommer med trygga villkor. Det bästa billånet är det med lägst effektiv årsränta.

Effektiv ränta är alla kostnader för lånet uttryckt i procent. Här inkluderas utöver räntekostnaderna även avgifter och andra eventuella tilläggskostnader in. Genom att jämföra den effektiva räntan får man än bättre bild av vad olika billån egentligen kostar.

Få bästa lånet och sänk räntan– att tänka på

När man ska teckna billån är det viktigt att inte nöja sig med första bästa erbjudande man får. Följande är bra att tänka på:

  • Små skillnader i ränta och mindre extra avgifter kan betyda tusentals kronor i kostnaden utslaget över lånets hela löptid.
  • Det är inte endast räntan som spelar roll utan det är alltså aviavgiften, uppläggningsavgiften och i vissa fall andra handläggningsuppgifter som ökar kostnaden. Den effektiva räntan är därför ett bättre mått.
  • En till faktor att ha koll på är ränteavdraget. Avdraget innebär att du får dra av 30 % av räntekostnaderna på inkomstdeklarationer. Man har rätt att göra avdraget för räntekostnader upp till 100 000 kr.

Varför Likvidum.se

Likvidum.se hjälper kunder att hitta det bästa lånet och är en trygg och säker långivare. Företaget erbjuder billån utan säkerhet vilket kan vara bra om man vill låna till bilens hela värde och fritt sälja den vidare utan att först lösa lånet.